In(DIREKT)no – Macan i Skoko vs. Šprajc

In(DIREKT)no – Macan i Skoko vs. Šprajc

Samo za KOMferenciju pristali su zamijeniti uloge. Oni ga pitaju, a on bez zadrške odgovara. Jedno od najpoznatijih televizijskih lica, Zoran Šprajc, urednik RTL-ova Direkta, naći će se u unakrsnoj vatri dvojca kojega inače on propituje – Bože Skoke i Krešimira Macana.

Kako bira teme i goste? Koja priopćenja i medijske događaje ignorira, a koje pretvara u televizijske priče? Kako donosi odluke kad se treba počešati za dobru stvar, a kako kad nekoga treba izroštiljati? Kako se koristi društvenim mrežama? Kako se informira? Što može preporučiti osobama koje se bave odnosima s javnošću da naprave prije nego okrenu njegov broj i pokušaju ga zainteresirati za neku temu? I što napraviti kad vam je klijent tema njegova posljednjeg komentara koji gori na društvenim mrežama? Očekujte odgovore na ta i druga zanimljiva pitanja. Bit će brzo i dinamično, kao što je to i svaku večer sa Šprajcom na malim ekranima.

 

MODERATORI:
Dr.sc. Božo Skoko, profesor odnosa s javnošću na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i suvlasnik agencije za odnose s javnošću Millenium promocija te Krešimir Macan, komunikacijski savjetnik i vlasnik agencije za odnose s javnošću Manjgura