Luka Baranović

upravitelj konzultantske tvrtke Luka Baranović

Luka Baranović upravitelj je konzultantske tvrtke koja se bavi dizajnom usluga i iskustva (eng. service and expirience design) te pomaže poduzećima u aspektima strategije, dizajna, upravljanja i isporuke iskustava, usluga i poslovnih modela.

Svoje iskustvo gradio je ponajprije u telekomunikacijskoj industriji te izazovnim angažmanima tijekom rada u cijenjenoj svjetskoj konzultantskoj kući Deloitte Consulting, a vrlo aktivno sudjeluje i na svjetskoj sceni razvoja dizajna usluga kao predavač i autor. Luka svoju pozornost posebno usmjerava na održivi dizajn iskustva i integraciju dizajna u poslovanje.

Customer experience – dizajniranje poslovanja i klijentskoga iskustva u skladu s očekivanjima robne marke

U današnje vrijeme poslovni modeli postaju sve kompleksniji, a istodobno očekivanja kupaca i klijenata rastu.

U takvu poslovnome okružju poduzeća imaju izazove u upravljanju s iskustvom koje pružaju i održavanjem konzistentnosti. Tradicionalne metode upravljanja poslovanjem ne rješavaju taj izazov. Ovim ćemo predavanjem proučiti problematiku dizajna poslovnoga okružja i iskustva klijenata; integracije robne marke, poslovanja i iskustva; promjene uloge vlasnika robne marke u poduzećima i kako uspješno propagirati robnu marku u svim dijelovima poslovanja.