Maja Samardžić Gašpar

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment Maja Samardžić Gašpar

Voditeljica odjela digitalnih komunikacija u MPR+ te partner u agenciji mDigital.

Svoj poslovni razvoj započela je u generalnom zastupništvu sportskog brenda Nike, a karijeru je nastavila u MPR+ u komunikacijskom menadžmentu. Unatrag nekoliko godina je u odjelu digitalnih komunikacija koji danas i vodi. Sudjelovala je i vodila mnogobrojne projekta s oba područja. Predavač je na Edward Bernays University Collegeu te autor i suautor više znanstvenih radova.

Kad social diktira PRavila igre

Hrvatska ima social media managera koliko i hrvatska reprezentacija izbornika. Svi znamo što je, a što nije dopušteno činiti na društvenim mrežama.

Naravno, zlatnog pravila komunikacije nema iako su odgovarajuće fotografije, hashtagovi i tagovi sveprisutna kombinacija gotovo svih društvenih mreža. No, što se dogodi s komunikacijom kad se bijesna virtualna zajednica obruši na sve naše stranice na društvenim mrežama? Kako komunicirati kad gnjevni sudionici nagradnog natječaja zahtijevaju svoju nagradu iako na nju nemaju pravo ili kad nestane avion vaše kompanije iznad Sredozemlja? Odgovore na pitanja kao upravljati krizom i je li to uopće moguće dat će vam Maja Samardžić Gašpar, predavačica na Edward Bernays University Collegeu i izvršna direktorica agencije za digitalni marketing mDIGITAL, te Ivana Jeleč, predavačica i voditeljica Centra za odnose s javnošću Edward Bernays University Collegea.