Nikola Jozić

Sveučilište Sjever Nikola Jozić

Diplomirani magistar odnosa s javnostima i prvostupnik multimedije i grafičkih tehnologija zaposlen je kao vanjski suradnik i predavač na Sveučilištu Sjever na studijima Multimedije, Odnosa s javnostima, Medijskom dizajnu i Novinarstvu.

Poslovna karijera obilježena mu je radom u digitalnim medijima, digitalnom oglašavanju i komunikacijama. Kao student radio je na mnogim agencijskim projektima kao specijalist za digitalne komunikacije, a u znanstvenim i stručnim radovima bavi se temama digitalnog marketinga i upravljanja društvenim mrežama. Uz sve spomenuto je i doktorand na doktorskom studiju Mediji i komunikacije na Sveučilištu Sjever.

Pričanje u gifovima, Sveučilište Sjever

Radionica će, na oglednim primjerima iz svjetske i domaće prakse, pružiti pregled najvažnijih alata i formata digitalne komunikacije.

Za one bez širokog iskustva u digitalnim komunikacijskim formama bit će kvalitetan uvod u različite digitalne formate i alate za njihovu izradu, a za one s iskustvom prilika da nauče nove trikove u oblikovanju multimedijskih formata.